Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Vissen uit de boot

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Vissen uit de boot

Categorie Info — door admin om 11:16 pm op 14 mei 2010

Vooralsnog is het de bedoeling dat de tent en de stretchers dit jaar thuis blijven vanwege de aanschaf van een ruime kajuitboot voorzien van twee slaapplaatsen en voldoende leefruimte om samen je tijd al vissende door te kunnen brengen, de eerste sessie op het grote buitenwater leverde naast een aantal uit de kluiten gewassen windes deze mooie roofblei op.
Prachtige omgevingRoofblei

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<