Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Spanje bezocht

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Spanje bezocht

Categorie Vangsten — door admin om 2:53 am op 23 juli 2011

Omdat ik in voornamelijk op karper gevist heb in mijn leven en de periode dat ik op meerval viste alleen het boeiensysteem toegepast heb en ik dit alles een beetje zat begon te worden en omdat ik er hoognodig eens tussen uit moest heb ik een tas grote pluggen aangeschaft nieuwe lijn op mijn reels gespoelt mijn wrakvis hengels uit de stof gehaald en ben ik vervolgens afgelopen weken tweemaal naar spanje afgereisd om daar met kunstaas de meerval te gaan belagen.
Het vliegtuig naar barcelona genomen auto gehuurd en naar caspe gereden waar ik vooraf al een appartementje en een bootje geregeld had. Deze manier van vissen was geheel nieuw voor mij maar de resultaten logen er niet om.
Kijk alvast op Foto reportage Spanje

Marco
Het begon vrij moeizaam maar al snel ving ik vis, in je eentje een 2 meter(+) vis landen valt niet mee en koste me oa een hengel, maar heb toch een groot aantal vissen gevangen waaronder diverse 2mtr+ vissen tot een dikke 80 kg toe.
Nathan

De andere aanwezige vissers (nou ja mensen die een gids nodig hebben die het iig eerst een keer voor moet doen) keken me nogal verbaasd aan “welke gek gaat er nu in zijn eentje dagen in een bootje zitten terwijl je met pellets vanaf de kant op een luie manier met een door de gids verstrekte vangstgarantie”.
Toen ik de eerste dagen slechts 2 kleine vissen gevangen had en 1 grote door hengelbreuk (foutje van mezelf vergat bij het landen de vrijloop van de reel) verspeeld had waren ze helemaal overtuigd met een amateur van doen te hebben, toe ik stoïcijns melde dat ik in de Po een grotere gevangen had als dat er ooit door een van de aanwezige gidsen gevangen was werdt het ff stil en toen ik de dag erop kon melden er 10 op een dag gevangen te hebben gevolgd door een dag met een paar 2 mtr plus vissen wisten ze me niet meer te plaatsen.
Het ging op het laatst zo goed dat ik bij terugkomst direct weer een week geboekt had om met mijn zoon nog een week te gaan, die week vingen we iets minder maar toch bijna iedere dag 3 vissen met als grootste een 80 kg plus vis, deze laatste hebben we overigens op een van de laatste dagen vanaf de kant met pellets gevangen omdat het te hard waaide om de boot te vissen.

2 reacties »

438

Geplaatst door SiluresTeamHolland

24/07/2011 @ 11:25

Goedemorgen Marco,

volgens mij hebt je je rijkelijk vermaakt daar in spanje, de foto`s waren practig om te zien.
Hoop snel je hele verslag te kunnen lezen.

Gr Roy Noom

598

Geplaatst door Mano

18/01/2013 @ 23:35

Hoi Marco ziet er top uit en mijn complementen om dit in je eentje te doen. heb ook even een vraag bij wie ben je wezen vissen in caspe ivm bootje en huisje . Gr Mano selbach

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<