Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Tsernobyl

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Tsernobyl

Categorie Info — door admin om 12:19 am op 31 mei 2009

Op een of andere vage site zag ik een foto en wat ander beeldmateriaal van grootkopkarpers en meervallen in het bijbehorende artikel wordt gesteld dat de vissen die te zien zijn zo groot geworden zijn vanwege de nog aanwezige radioactiviteit, een beetje viskenner begrijpt meteen dat dat grote nonsens is en dat het doodgewone volwassen exemplareren van de europese meerval betreft, overigens altijd leuk om zo’n imposant beest te zien zwemmen.
Russische Meerval
Klik hier om de filmpjes te bekijken

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<