Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Polderkreeft

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Polderkreeft

Categorie Info — door admin om 8:30 pm op 3 mei 2007

Onlangs troffen we een hollandse zoetwaterkreeft in de polder aan, nu zullen deze ongetwijfeld overal in ons land voorkomen ( volgens de biologieboeken ) ik was er echter in die duizenden uren die ik langs de waterkant doorgebracht hebt nooit eerder één tegengekomen en schrok eigenlijk wel ff van het formaat als je die kreeftjes in Frankrijk gewent bent is dit wel ff schrikken, ik vond het wel een brute imposante verschijning.

Bruut he

2 reacties »

424

Geplaatst door dr.O.J. van der Ploeg

10/10/2010 @ 17:38

Op ons landje in een natuurgebied in de Krimpenerwaard zagen wij er op 9 oktober 2010 voor het eerst van ons leven twee onder een holle boom.

425

Geplaatst door admin

10/10/2010 @ 21:04

Als je in de nachtelijke uren met een zaklamp in het water schijnt, vooral in deze periode (herfst) als het water helderder wordt kan je er geregeld één spotten.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<