Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Foto’s

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Foto’s

Categorie Info — door marco om 8:27 pm op 14 mei 2007

Nu de site zo goed als helemaal vernieuwd is heb ik alle foto’s er weer op gezet, daar ik er nog niet uit ben hoe ik deze het beste kan weergeven en beheren heb ik een aantal albums in de site geintegreerd en daarnaast alles in een apart Gallerij gedeelte geupload, ik ben benieuwd wat jullie de beste optie vinden, gaarne uw commentaar.

Klik hier voor de Gallerij
Klik hier voor de geintegreerde albums

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<