Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Procesverbaal

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Procesverbaal

Categorie Info — door admin om 6:55 pm op 7 mei 2008

Afgelopen najaar en winter zijn er langs de Binnenmaas prachtige stukken “natuurgebied” gecreëerd die vrij toegankelijk zijn, je kan dan ook nergens vinden en er staat ook nergens aangegeven dat je er niet zou mogen vissen. Ik besloot dan ook om met dit prachtige weer een middagje voorzien van hengels op zo’n stukje te gaan doorbrengen, helaas was daar binnen een uur een of andere “Co de Boswachter” die mij even kwam vertellen dat er niet van en op gebeid wat onder toezicht staat van staatsbosbeheer gevist mocht worden, tevens moest ik mijn vergunningen tonen en wist meneer mij te vertellen dat er dit jaar niet ’s nachts gevist mocht worden en dat de nachtvisvergunning ongeldig was en dat de boswachtersclub hier controle op uit ging oefenen.

Nadat “Co” mijn gegevens genoteerd had en mij medegedeeld werd dat ik hier meer van zou horen ging meneer op gepaste afstand door zijn verrekijkertje koekeloerend staan wachtend totdat ik met mijn visgerei vertrokken was, zodra er ik “er van gehoord heb” zal ik dat zeker hier melden.

Wij houden U op de hoogte.

Eendjes

Ons restte niet anders dan naar de kleine eendjes te kijken.

3 reacties »

66

Geplaatst door Marco

07/05/2008 @ 21:10

Moet eerst even melden dat ik regelmatig kijk op de site, vis namelijk in dezelfde regio.

Over het procesverbaal:
Snap er niets van, zie er regelmatig zitten en nergens staat iets aangegeven. Op sommige stukken lijkt het of ze juist visstekken hebben gemaakt (bij de molen). In het plan staat zelfs dat er vissteigers en picknicktafels zouden komen.
Ben benieuwd naar het nachtvissen, dit was al zonder mededeling ingekort op de vergunning van 6 tot 3 maanden (alleen nog jun-jul-aug).
Succes,
Marco

67

Geplaatst door Marco

07/05/2008 @ 21:21

Snap er niets van staat nergens omschreven of aangegeven, volgens het plan komen er vissteigers en picknicktafels, bij de molen lijkt het zelfs of ze het voor vissen hebben gemaakt.
Ik zou het schandalig vinden voor dit, een waarschuwing had ook gekund zeker omdat er al zeer opzichtig (door het vuur zonder verrekijker te zien) wordt nachtgevist.

Het nachtvissen is op de nieuwe vergunning (zonder mededeling) al met 3 maanden ingekort, ben benieuwd of het nu helemaal is afgeschaft.

68

Geplaatst door Marco

08/05/2008 @ 08:31

Snap er niets van er staat nergens iets aangegeven, een waarschuwing was beter geweest! In het plan overlanden staat zelfs dat er vislokaties en picknicktafels worden opgenomen. Bij de molen (oude boomstek) lijkt het zelfs of ze 3 tot 4 plaatsen hebben gemaakt.
Het nachtvissen: de vergunning is zonder mededeling al aangepast van 6 naar 3 maanden, ik zou er niet raar van opkijken dus, het is wel een beetje flauw.
Maar ja, sommige vissen nu als ‘s-nachts en een enkeling zelfs erg opvallend met een kampvuur, als deze het maar niet voor de rest verpesten 🙁
Succes met de uitkomst!

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<