Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Bestolen

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Bestolen

Categorie Info — door admin om 1:08 pm op 9 mei 2008

Vrijdagmorgen kom ik bij mijn trailer welke naast de kas aan de polderdijk te maasdam geparkeerd staat zie ik tot mijn grote verbazing dat een of andere onverlaat de Kim en Kielrollen eraf gejat heeft, mocht iemand iets gezien gehoord of opgemerkt hebben dan hoor ik dit graag.

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<