Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Weekendje EEMHOF (centerparcs).

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Weekendje EEMHOF (centerparcs).

Categorie Vangsten — door admin om 12:56 am op 4 mei 2009

Beekforel

Afgelopen week zijn een paar daagjes op een parc van centerparcs geweest, uiteraard waren we de hengels niet vergeten.Voor het huisje lag een leuke vijver tussen de bomen waar we een paar uurtjes gevist hebben en waar naast de nodige hoeveelheid kolblei ook af en toe een karpertje zich in onze broodvlokken verslikte.

Karpertje met brood

Ook hebben we de aanwezige forellenvijver met een bezoekje vereerd het begon daar wat stroef maar al snel hadden we door dat je met meelwormen die je daar krijgt uitstekend (stiekem) kan bijvoeren en met een halve bijenlarve (geconserveerde van spro uit een potje) op een klein haakje (maatje 10) die je zo langzaam mogelijk zinkend moet aanbieden uitstekende sucsessen kan boeken, wij vingen er een stuk of 15 terwijl de gemiddelde vliegvisser nog geen handvol ving en laten we over de overige dobbervissers (met gehuurde hengel en miniboei) maar zwijgen.

Regenboog

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<