Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Alweer een grashapper.

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Alweer een grashapper.

Categorie Vangsten — door marco om 10:22 pm op 3 juni 2007

Ineens blijkt de lokale vijver een aantal graskarpers te herbergen, in navolging van Rick heeft Nathan er nu ook al één gevangen, deze is gevangen op een 20 mm vismeel boilie welke als pop up zo’n 10 cm boven de bodem werd aangeboden. In eerste instantie kon ie zo binnengedraaid worden maar éénmaal onder de top ontpopte deze zich als een snelle vechtmachine welke overigens na een korte dril probleemloos geland kon worden.

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<