Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Troostprijs

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Troostprijs

Categorie Vangsten — door marco om 8:57 pm op 10 juni 2007

Zondag moest een daagje worden waarin we in een klein lokaal vijvertje eens lekker karpers gingen trekken, ondanks een kleine voercampagne was de realiteit anders en bleven de hengels onaangeroerd in de steunen liggen, de enige vangst was een klein schubje op een bijleggertje voorzien van een pennetje beaasd met wormen met de bedoeling een zeeltje onder de kant te kunnen verschalken.

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<