Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Eerste nachtelijke sessie bijna in het water gevallen.

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Eerste nachtelijke sessie bijna in het water gevallen.

Categorie Vangsten — door admin om 12:56 pm op 20 april 2008

Na een week redelijk weer (ondanks de koude wind) leek het ons een goed plan om de polder in te duiken, zaterdag vroeg in de middag waren wij aan het water present, toen de spullen opgezet waren en de hengels in lagen dachten wij uit de wind van de zon te kunnen gaan genieten, helaas was de realiteit anders en konden wij idd gaan genieten maar dan van mijn zelf gecreeerde camouflage infillpanel.
Marco

Desondanks werd er ook nog wat vis gevangen

Marco

Daar er ook nogeens water uit de rivier ingelaten werd vanwege de lager wordende waterstand in de polder koelde het water enkele graden af ik hoef vast niemand uit te leggen hoe onze vriend de karper hierop reageert.Nathan
Pas laat in de nacht en in de vroeg morgen volgden er wat actie wat resulteerde in een paar leuke schubkarpers die aardig wat kuit meedroegen zo te zien.
Marco

1 reactie »

412

Geplaatst door wilco

02/06/2010 @ 11:08

Hoii.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<