Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Portugal

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Portugal

Categorie Vangsten — door admin om 6:40 pm op 20 september 2008

Afgelopen zomer zijn we op vakantie in de Algarve geweest, uiteraard ontbraken de hengels niet in onze bagage, de eerste vis was een tot nu toe voor mij onbekende vis, verder vingen we nog Makreel, Geep en als toetje een Rog. Tevens hebben we ooievaars, zilverreigers en een hele grote reigersoort gespot zie onze fotogallerij.

Onbekend
Geep

makreel

ROG

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<