Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Mooie snoek

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Mooie snoek

Categorie Vangsten — door admin om 12:50 pm op 25 oktober 2008

Deze herfst wist Nathan een mooie snoek van iets meer dan 90 cm te vangen aan een dode voorn, uit de bek konden wij ook nog een mooie plug verwijderen, een collega visser die het aan het ontbreken van een stalen onderlijn te zien gemunt had op snoekbaars had het ook met deze snoek aan de stok gehad.

Nathan

Geen reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<