Warning: Use of undefined constant is_plugin_page - assumed 'is_plugin_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/havelaar.be/httpdocs/silures/wp-content/plugins/dashboardopts/dashboardopts.php on line 12 Silures Fishing Site » Hoogtepunten van 2008

Silures Fishing Site

Deze site is een online overzicht van onze hengelsportervaringen.

Hoogtepunten van 2008

Categorie Vangsten — door admin om 12:00 am op 1 december 2008

Het afgelopen seizoen ging het zeker niet van een leien dakje het was kommer en kwel, afzien, uren maken, constant nieuwe creatieve ideeen ontplooien, het schepnet bleef heel vaak droog.
Onze vangsten stonden in schril contrast met die van 2007 toen leek het niet op te kunnen en beleefden we veelal slapeloze nachten aan de waterkant, in 2008 kwam ik eens te meer tot de conclusie dat mijn oude fox bedchair zijn beste tijd had gehad en dan mijn slaapzak ook vervanging toe was, ondanks de veelal tegenvallende resultaten hebben we toch nog de volgende hoogtepunten beleefd die we u niet willen onthouden.

Marco met een fraaie dertigplus schubkarper.
34 Pond

Nathan kon toch zijn PR met maar liefst 4 pond scherper stellen met deze ruim 37 pond zware schub.
37 Pond

Eindelijk een nieuwe pr van nederlandse bodem.
Dikke schub

3 reacties »

98

Geplaatst door Arjan

15/01/2009 @ 12:22

Proviciat Marco,

Ik heb het vermoeden dat je de eerste ben van het mooie water, wat jij en ik bevissen, die er een heb gevangen. De andere 2 vissen zijn ook prachtvissen, ik hoor steeds meer dat het water aan een ware opmars bezig is met steeds zwaarder groeiende vissen. Helaas is tijd bij mij de onzekere factor waardoor ik vaak een gebrek aan tijd heb. Gelukkig heb ik net als jij zekere “prive domeintjes” dat maakt het aanvoeren en vissen wel een stuk aangenamer.

Nogmaals, proficiat!

Arjan, Mhland

100

Geplaatst door Marco

31/03/2009 @ 12:00

Gefeliciteerd met de vangst!
Leuk de vis weer te zien, heb hem zelf in 2008 niet gevangen maar ervoor een aantal keer. In 2007 zelfs 2x op 35 en 36 p. Eindelijk een doorgroeier …. nu de rest nog.

Succes in 2009!

389

Geplaatst door Nathan

23/03/2010 @ 22:01

En nu zitten ze tegen de 40+ aan 😛 🙂 😀 :] :} C: 🙂

RSS feed voor reacties bij dit onderwerp. TrackBack URI

Plaats een reactie

XHTML: U kunt deze tags toepassen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<